Szakmai gyakorlat | Grafikus nr. I

Szakmai gyakorlat | Grafikus • Kreatív tervező stúdió

Szakmai gyakorlat | Grafikus. Grafikus képzésre jársz? Szükséged lenne egy szakmai gyakorlati helyre, ahol érdekes és az érdeklődési körödnek megfelelő munkákat végezhetsz? Jelentkezz nálunk nyári gyakorlatra, és nálunk olyan munkát végezhetsz ami érdeklődésednek a leginkább megfelelő. Grafikus szakmai gyakorlat.

szakmai gyakorlat (1)

Grafikus gyakorlati hely | Grafikus. Keressük önkéntes (felsőfokú tanulmányokhoz illetve tapasztalatszerzéshez illeszthető) munkatársat, vagy nyári gyakorlatra grafikus munkakörbe. Széleskörű tapasztalatszerzés egy innovatív csapatban. Ha már rendelkezel grafikai előtanulmányokkal, kamatoztasd tudásod nálunk és fejleszd magad valós, művészeti feladatok segítségével. A gyakorlat végén referenciákkal és ajánlással indulhat pályáján. Nálunk nem csak egy főiskolára vagy egyetemre járó gyakornok leszel. Mi valódi kreatív munkákkal bízunk meg, érdeklődési köröd szerint!

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

2 comments

  1. Everling Csaba

    Kreatív fotó stúdió | CCG Fotóstúdió

    Ha jobban belegondolunk, nehezen tudjuk felidézni, mit kaptunk, illetve adtunk tavaly karácsonykor, a tavalyelőttire, pedig szinte alig emlékszünk. A szentestei áhítat, az összetartozás, a mások iránti figyelem és szeretet érzése, akkor is, ha karácsony csak egy napig tart az évben, mégis sokáig kihat. Rajtunk is múlik, meddig tudjuk megőrizni a szenteste békéjének és szeretetének hangulatát – talán valahol ez a karácsony igazi lényege.

    2014-12-21 at 18:38

  2. Everling Csaba

    Kreatív fotóstúdió | CCG Fotóstúdió

    Ma már nem divat postai képeslapot küldeni szeretteinknek az ünnepi alkalmakkor. Helyette inkább elektronikusan továbbítjuk jókívánságainkat. Mindegy, milyen úton ér a címzetthez a szeretet, a lényeg, hogy szívből jöjjön. A jókívánságoknak mindenki örül. Sajnos a legtöbbször az üzenet elvész a karácsonyi üdvözletek zajában, mert nem sikerül a cég profiljának megfelelő, hiteles kommunikációt találni. Boldog Karácsonyt és eredményes Újévet kívánunk.

    2014-12-21 at 18:40

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>