Kreatív rendezvény és fotózás | Reklámajándéktárgy nr. VI

Kreatív rendezvény és fotózás, rendezvényfotózás | Rendezvényszervezés, rendezvényszervező

Kreatív rendezvény és fotózás | Karácsony.  A CCG Fotóstúdió szeretne minden kedves barátjának és ügyfelének Békés és Boldog Ünnepeket kívánni. Karácsonyi Üdvözlet 2014.
Régen a karácsonyi ünnephez hozzátartozott a különleges karácsonyi levélpapír is. Nemcsak a gyerekek választottak ilyet a Jézuskához küldött ajándékkérő soraikhoz, de a felnőttek is így küldték el egymásnak szíves jókívánságaikat. Előfordult persze az is, hogy nem volt otthon díszes levélpapír, de az is, hogy a levél írója valami egyedivel, személyessel, kizárólag csak a címzettnek szóló meglepetéssel kívánta megajándékozni azt, akinek írt. Ilyenkor maga készítette el az ünnepi üdvözletet, amelynek valódi értékét az erre áldozott idő és a szeretet adta meg…

kreatív rendezvény és fotózás 12

Kreatív rendezvény és fotózás | Karácsonyi Üdvözlet: [1] [2] [3] [4] [5]

Kreatív rendezvény és fotózás | Mikulás 2014. Piros ruhás, ősz hajú és szakállú bácsi sétál az utcán, hatalmas puttonnyal a hátán. A gyerekek mosollyal arcukon köszöntik őt, ölébe ülnek, versikét vagy éneket mormognak az orruk alatt, majd pár kedves mondattal később, vidáman távoznak ajándékkal a kezükben.
Bár napjainkban már sajnos kevesen hisznek a mesékben, és hétköznapjaink sokszor egész másról szólnak, reméljük, hogy ezzel a kis ajándékunkkal egy kis melegséget csempészhetünk a mostani ünnepbe.
A következő néhány ajándék asztaltémánkkal a számítógépe képernyőjére is ünnepi hangulatot szeretnénk varázsolni, hogy munka vagy szórakozás közben is élvezhessék az ünnep hangulatát.

kreatív rendezvény és fotózás 5

Kreatív rendezvény és fotózás | Reklámajándéktárgy: [1] [2] [3] [4] [5]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

2 comments

 1. Everling Csaba

  Kreatív fotó stúdió | CCG Fotóstúdió

  Ha jobban belegondolunk, nehezen tudjuk felidézni, mit kaptunk, illetve adtunk tavaly karácsonykor, a tavalyelőttire, pedig szinte alig emlékszünk. A szentestei áhítat, az összetartozás, a mások iránti figyelem és szeretet érzése, akkor is, ha karácsony csak egy napig tart az évben, mégis sokáig kihat. Rajtunk is múlik, meddig tudjuk megőrizni a szenteste békéjének és szeretetének hangulatát – talán valahol ez a karácsony igazi lényege.

  2014-12-21 at 18:38

 2. Everling Csaba

  Kreatív fotóstúdió | CCG Fotóstúdió

  Ma már nem divat postai képeslapot küldeni szeretteinknek az ünnepi alkalmakkor. Helyette inkább elektronikusan továbbítjuk jókívánságainkat. Mindegy, milyen úton ér a címzetthez a szeretet, a lényeg, hogy szívből jöjjön. A jókívánságoknak mindenki örül. Sajnos a legtöbbször az üzenet elvész a karácsonyi üdvözletek zajában, mert nem sikerül a cég profiljának megfelelő, hiteles kommunikációt találni. Boldog Karácsonyt és eredményes Újévet kívánunk.

  2014-12-21 at 18:40

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>