Képügynökség zenei gyűjtemény • XenoMusic | Képügynökség nr. I

Képügynökség zenei gyűjtemény | Fénykép archívum, stockfotózás, képvásárlás online

Képügynökség zenei gyűjtemény  | XenoMusic. Fotóstúdiónk fel van készülve, hogy bármilyen reklám, sajtó vagy nyomdai kiadvány képanyagának összeállításában segíthessünk. Fotóstúdiónk nagyon szívesen vállalja, hogy segít összeállítani reklámanyagi képállományát.
Ha bevonnak minket már a tervezés korai szakaszához tudunk vázlatokat küldeni, és egy együttgondolkodás keretében nagyon szívesen javasolunk a kreatív ötleteket, és dolgozzuk ki a hozzájuk kapcsolódó képtárakat.

Képügynökség zenei gyűjtemény  | XenoMusic. Ha képügynökségi archívumokról és a képválasztékok frissítéséről, bővítéséről beszélünk, két kategóriát különböztetünk meg, a kreatív (stockként is emlegetett) és az editorial fotókat. Az előbbieket általában különböző témájú cikkek illusztrálásához használják (egészséges életmód, szórakozás és életmód, férfi és női témák, város és tájképek stb.), az utóbbiak pedig a való élet eseményeit közvetítik (például »vörösszőnyeges« események, paparazzoképek, hírek, sport). Az editorial fotók folyamatosan, napi szinten több ezer felvétellel frissülnek, a kreatív képek kínálata ritkábban bővül, de jelentősen nagyobb mennyiségű anyaggal.
Fotóstúdiónk az első: a stock képanyagok esetében tud segítséget nyújtani ügyfeleinek, megrendelőinak. Hatalmas választék, kedvező árak!

képügynökség xenomusic

Képügynökség zenei gyűjtemény  | XenoMusic. A XenoMusic amerikai lemezkiadó felkérésére, a Classical Jazz CD kiadvány sorozatához állítottunk össze egy Magyarországot bemutató kreatív fotósorozatot fényképarchívumunkból, mely kollekció segítségével készítették el kiadványaik borítóját.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Everling Csaba

    XenoMusic | Classical Jazz

    A jazz: egy zenei stílus, amelyre jellemző a blue note-ok (az európai hangnemek hangközeinek módosításából, a leggyakrabban a terc, ritkábban a szeptim és a kvint nem egészen félhangnyi szűkítéséből született hangok), szinkópák, szving (szving) és párhuzamos ritmusok alkalmazása. Az előadók sokszor válaszolgatnak egymás játékára (kérdés felelet) vagy improvizálnak az előadások alatt. Ez az első olyan művészeti stílus, amely az Amerikai Egyesült Államokban alakult ki.

    2013-10-15 at 13:12

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>