Ipari fotózás • Columbian Industries | Ipari fotózás nr.I

Ipari fotózás, industrial photography | Reklám fotó stúdió, fotóműterem, műtermi fotózás

Ipari fotózás. Az ipari fotózás Magyarországon kevésbé elterjedt ága a fotográfiánk, mint Európa nyugati országaiban, vagy az USA-ban. A komoly cégek már régen felismerték, hogy fotográfia ezen ága hasznos eleme lehet a marketing tevékenységnek. Egy jó fotó hozzájárulhat a fogyasztókkal való személyes kapcsolat megerősödéséhez, a fényképeken keresztül a szolgáltatások valós, megismerhető minőséggé válnak, bizalmat ébresztenek.
A jó ipari fotó célja, hogy a felébressze a gondolatot a szemlélőben, elkápráztasson, ámulatot keltsen. Technológia folyamatok, különleges helyszínek, foglalkozások fotográfiai ábrázolásával megértést, betekintést nyerhet a szemlélő, így kielégítheti kíváncsiságát, lehetőséget teremthet az esetleges előítéletek leküzdésére.

ipari fotózás columbian industries 1

Ipari fotózás. Fotóstúdiónk több éves gyakorlattal és professzionális megközelítéssel biztosítja, hogy az Ön vállalkozása hatásos képekkel mutatkozhasson be az Interneten, nyomtatott kiadványokban, promóciós anyagokban.
Megrendelőinkkel az előkészítő megbeszélések során, a logisztikai részleteken kívül (helyszín, időpont, képek száma és mérete) pontosan egyeztetésre kerülnek, a képekkel kapcsolatos művészeti elképzelések és felhasználási tervek is.
Fotóstúdiónk a professzionális, világszínvonalú fotóanyagok elkészítésén túl komplex megoldást kínál a nyomdai munkák előkészítésére, kiadványszerkesztésre, interneten megjelenő képi anyagok optimalizálására, kiváló minőségű nyomtatásra. Mi azt az elvet valljuk, hogy a nyersanyagtól a végtermékig egy kézben tartjuk a munkafolyamatokat a tökéletes végeredmény érdekében. Mindezt természetesen nagyon kedvező áron tudjuk megrendelőinknek biztosítani.
Ismerősen mozgunk az ipari környezetben, rendelkezünk a szükséges biztonságtechnikai ismeretekkel és a különleges helyszínek fotózásához általános védőfelszerelésekkel.
A megrendelő igényeinek megfelelően szükség esetén több munkatárssal fotózunk.

ipari fotózás columbian industries 2

Ipari fotózás. Néha azt a nehéz feladatot kapjuk, hogy egy amúgy nem szép témáról kell látványos sorozatot készítenünk. Ilyenkor a fotósorozatunk témáját fotózzuk le minden lehetséges nézőpontból, és beállításból, valamint az ott dolgozó emberek bemutatására törekszünk.

Fel vagyunk készülve olyan megrendelők kiszolgálására, melyeknek nincs képviseletük Magyarországon.

Everling Csaba | ipari fotózás
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>