Reklám ajándéktárgy Pásztor Classic | Reklámajándéktárgy nr. V

Reklám ajándéktárgy Pásztor Classic | Reklámajándék, reklám ajándék, üzleti ajándék, céges ajándék és promóciós tárgyak

Reklám ajándéktárgy Pásztor Classic. A marketingkommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Egy jól eltalált, céges logóval ellátott reklámajándéktárgy építi a cég hírnevét. A reklámajándéktárgyak akkor éri el a célját, ha az valóban használható, minőségi termék, hiszen így a megajándékozott nap mint nap kézbe veszi, ránéz, dolgozik vele és nap mint nap eszébe jut az, akitől kapta.
Az, hogy kinek, milyen reklámajándéktárgyakat adjunk sok mindentől függ. Ajándékozhatunk ünnepekre, céges évfordulókra, új partnereknek, de adhatunk ajándékot bizonyos rendelési összegek felett is.
Fotóstúdiónkban segítünk Önnek a céges reklámajándék kiválasztásában, kreatív ötletekkel egyedivé tesszük azt, hogy partnerei valóban szívesen fogadják és sokáig használják az ajándékot.

Reklám ajándéktárgy Pásztor Classic. Fel vagyunk készülve, hogy ügyfeleink részéről felmerülő bármilyen kreatív elképzelést megvalósítsunk, és a szükséges grafikai munkákat ingyen elvégezzük.
Ingyenesen vállaljuk ügyfeleink számára egy egyedi kollekció megtervezését, és grafikai kivitelezését.

reklámajándéktárgy reklámajándék reklámtárgyak ajándék üzleti-ajándék ajándéktárgy céges-ajándék promóciós promócióstárgy poszter plakát művész fotó fénykép

Reklám ajándéktárgy Pásztor Classic | Poszterek: [1] [2] [3] [4] [5]

Reklám ajándéktárgy | Poszterek. Egyedi ajándéktárgyakért látogasson el galériánkba.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

 1. Everling Csaba

  Reklámajándéktárgy | Rendezvényekre, konferenciákra

  Még nem tudja mit ajándékozzon partnereinek, célközönségének esetleg munkatársainak?
  Egyedi ajánlatokért kérje segítségünket, keressen bennünket a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.

  2012-05-15 at 11:53

 2. Everling Csaba

  Reklámajándéktárgy | Tervek

  Akár 4-5 kreatív tervet is kidolgozunk, és megrendelhető, függetlenül a rendezvény nagyságától.

  2012-05-30 at 15:35

 3. Everling Csaba

  Reklámajándéktárgy | Grafikai tervezés

  A grafikai tervezések, és a nyomdai előkészítés minden esetben ingyenes, csak a gyártási költségeket kell megfizetni.

  2012-05-30 at 15:36

 4. Everling Csaba

  Pásztor Classic | Peugeot 404 Coupe

  Pásztor Tamás 2000 óta foglalkozik veterán autók beszerzésével és felújításával. Első autó egy arany színű Citroen DS 23 volt, melyet egy év kitartó munkával újítottak fel. Az azóta eltelt idő alatt számos modell megfordult náluk és az évek során a restaurálás minden területén kiváló eredményeket értek el.

  A négy telephellyel rendelkező cég alkalmas a veterán autók újjászületésének minden mozzanatának végigkísérésére. Az autók beszerzésétől a szállításig, az alkatrészek hazai, illetve külföldi beszerzéséig, a teljes felújításig.

  2012-06-05 at 15:56

 5. Everling Csaba

  Peugeot 404 | Oldtimer

  1960. május 9-én szakújságírók sűrű és izgatott tömege árasztotta el a Pré-Catelan parkjait. A zsurnaliszták izgatottságának komoly oka volt: ekkor mutatta be a Peugeot új családi autóját, a 404-es modellt.

  A kocsi kísértetiesen hasonlított a FIAT 1800-ra, a Lancia Flaminiára, vagy az egy évvel korábban bemutatott Austin 55 Cambridge-ből, MG Magnette-ből, Morris Oxfordból álló angol trióhoz. A hasonlóság nem lehetett a véletlen műve, hiszen mindegyik kocsi – így a 404-es is – a Jean-Pierre Peugeot által nagyra tartott Battista Farina műhelyéből került ki. A kocsi egyébként az Alpokon túli mester és a Doubs megyei gyár második közös alkotása a 403-as után.

  1963-ban megszületett a Peugeot 404-es első győzelme a Kelet-Afrika Szafarin, majd 1965-ben három, még benzinmotorral hajtott 404-es nyerte az Argentin Grand Prix-t. Egy speciális tetővel ellátott, kísérleti célokra épített cabriolet Peugeot 404-essel 1965-ben több rekordot is felállítottak.

  A kocsi érdekessége, hogy hajtásáról dízelmotor gondoskodott: mégpedig a széria 404-esekbe is beszerelt, 1948 köbcentiméteres Indenor 88-as. A versenykocsi 72 óra alatt 11627,32 kilométert tett meg, ami 161,49 km/h átlagsebességet jelent. A kocsival még 22 különféle rekordot értek el az E, vagyis az 1500 és a 2000 köbcenti közötti kategóriában.

  Műszaki adatok:
  Évjárat 1965
  Motor térfogat (cm3) 1590
  Teljesítmény (LE) 70

  2012-06-05 at 15:59

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>